Malmö Järnhandel

Handyman Store bildades i Malmö i början av 2011 av Matti Jokela, som bedriver Malmö Järnhandelsbutik i centrala Malmö och en E-handelssida under namnet Handyman Store.

Grundtanken är att underlätta vardagen för alla som har ett eget boende. Detta gör vi genom att erbjuda fungerande, hållbara lösningar till vardagens praktiska problem och mindre renoveringar.

Det skall vara enkelt att handla och därför finns butiken i centrum, så att man slipper att köra till stora köpcentrum! Samtidigt får man alltid personlig och kunnig service. Om man råkar bo längre bort från butiken, finns det möjlighet att handla en del av sortimentet via vår nätbutik.

Vi i butiken försöker vara så miljövänliga som möjligt genom att använda oss av miljöel, sopsortering, papperspåsar och återanvänder förpackningar etc. Men framför allt uppmuntrar vi människor att reparera, fixa och återanvända. Vi säljer kvalitetsvaror som fungerar och som håller länge. Felaktiga inköp och varor som inte håller är de sämsta köpen ur miljösynpunkt!

Vi gillar miljövänliga produkter och produkter som har flera användningsområde. Exempel på sådana produkter är natursnöre, galltvål, Kravgodkända fröer, gödning och bekämpningsmedel.

Du är välkommen till vår annorlunda järnhandel! Vem vet, kanske du hittar varor som du inte väntat dig, t ex galltvål, saxslip, tavelramspännare, tjärat snöre, skruvar i styckevis och hönsnät i metervara…

 

Kontaktuppgifter:

Telefon: 040-30 62 00

Mail: info@handymanstore.logotypebolaget.se

 

 

Design av: Logotypebolaget